Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Faste lave priser på høreapparater og fuld offentlighed.

Vi tror på offentlighed omkring priser, og giver de bedste betingelser for dig som bruger.
offentlige høreapparat priser
DERFOR ER VI SÅ BILLIGE.
Vi mener det handler om at finde en balance mellem at vi skal tjene penge, betale regninger og løn, men også at det er ET BEHANDLINGSTILBUD ikke en almindelig forretning, der sælger t-shirts. Vores prisstruktur afspejler, at vi sætter vores fortjeneste ens uanset apparat. På den måde er vi helt uafhængige af økonomiske overvejelser i vores anbefaling af hvilket apparat, der passer til dig. Stem med fødderne – vælg en butik, der er åben om priserne.

 

Med i prisen på høreapparater

Alle vores apparater leveres med 4 års service og fabriksgaranti – dvs. at udlevering, justering og kontrol altid er med i hele perioden på de 4 år. Fabriksgarantien leveres af fabrikanten. For størstedelen af de mærker vi leverer, gælder yderligere, at de er omfattet af 4 års udvidet garanti, som bla. dækker bortkommet og skadet høreapparat, sådan at du har adgang til et nyt apparat hvis uheldet skulle være ude – der vil være en lille selvrisiko.

 

Rabat, afdrag og tilskud

Vi har nogle faste rabatordninger, der er beskrevet på siden her om rabatordninger på høreapparater.
Der ydes tilskud fra det offentlige. De priser vi viser på vores hjemmeside og andet materiale er altid prisen efter det offentlige tilskud er trukket fra – det, der også kaldes “egenbetalingen”. Der ud over giver Sygesikring Danmark tilskud og har du helbredstillæg, dækker kommunen typisk 85% af egenbetalingen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.