[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Om høreapparater, mærker og priser

Syddansk Høreklinik er en uafhængig udbyder af høreapparater. Det betyder, at vi kan vælge høreapparater fra forskellige leverandører og dermed tilbyde dig en bredere rådgivning end de butikker og kæder, der er ejet af leverandørerne.

Vi tilbyder pt. apparater fra de største mærker

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_cta h2=”Signia høreapparater” add_button=”bottom” btn_title=”Se priser” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.sdhk.dk%2Fsignia-ax-chargego%2F”]

Signia været vores hovedmærke siden vi åbnede dørene i den første butik i 2012. Den gang hed de Siemens. Signia har altid stået for teknisk velfunderet og avancerede høreapparater med vægt på at alt var uafhængigt testet og verificeret. Signia har hovedkvarter i Danmark og er i dag fusioneret med Widex, et andet stort dansk mærke.

Signia leverer gang på gang tekniske fremskridt, der flytter hørelsen og dine muligheder særligt i svære lytte omgivelser.

[/vc_cta][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_cta h2=”Widex høreapparater” add_button=”bottom” btn_title=”Se Widex priser” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.sdhk.dk%2Fpriser%2Fwidex-priser%2F|title:Widex%20Moment%20priser”]

Widex er vel det danske høreapparat mærke. Widex har været med fra begyndelsen og har i alle årene arbejdet på at sætte sig som det eksklusive valg. Widex er i dag fusioneret med Signia.

[/vc_cta][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_cta h2=”Phonak høreapparater” add_button=”bottom” btn_title=”Se Phonak priser” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.sdhk.dk%2Fphonak-paradise-priser%2F|title:Phonak%20Paradise%20priser”]

Phonak er et af de absolut førende mærker på høreapparat markedet. Mange vil kende Phonak for deres Naida høreapparater, der gennem mange, mange år har været defacto høreapparatet til høreapparatbrugere, der har brug for særligt stor forstærkning.

I de seneste år har de særligt båret kronen på deres enestående evne til at supportere streaming til Android telefoner.

[/vc_cta][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_cta h2=”Vi har også gratis høreapparater” add_button=”bottom” btn_title=”Book en aftale” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.sdhk.dk%2Fkontakttilmeld%2F”]

Skal apparaterne være 100% dækket af tilskud? Det har vi også. Lige som i det offentlige system kan vi tilbyde flere gode løsninger, der er 100% dækket af det tilskud du får fra det offentlige. Det handler alene om hvor vidt du er tilfreds med at det ikke er nyeste generation høreapparater (som også i det offentlige) eller om du prioriterer at få den nyeste udvikling med og betale lidt til selv.

Husk, at vælger du at sikre din hørelse de nyeste apparater, hvor der er egenbetaling på, så kan du vælge at betale over 1 til 4 år, helt uden renter og gebyrer. Se vore side om delbetaling her.

[/vc_cta][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_single_image image=”3127″ img_size=”large”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][vc_column_text]

Det er ikke en konkurrence. Guld, sølv og bronzeapparater, hvad kommer du længst med?

Alle producenterne lancerer deres høreapparat serie i 3-4 teknologitrin – hvert trin er bedre end de andre, men det handler om hvad du har brug for og hvad du kan høre og udnytte.

Det hjælper vi dig med at afklare. Både gennem samtale men i høj grad også gennem afprøvning. Du er altid velkommen til at prøve et eller flere sæt høreapparater sådan at du kan afklare hvordan de passer til netop dig, din hørelse og din situation.

En Audi A8 er bedre, hurtigere og med smartere udstyr end en standard Audi A3, men hvis du nu kun skal køre hen til bageren og tilbage, så oplever du næppe den store gevinst ved den store merpris.

Lad os guide og hjælpe dig på vej – og så afprøvning og test!

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]

Standard apparater

Standard apparaterne er nyeste serie og teknologi. På den måde går du ikke på kompromis med noget. De dækker langt de flestes behov. De har en god dækning og effekt for alle høretabs typer og i alle almindelige hverdags situationer hvor man er nogle stykker sammen i rolige omgivelser og almindelige talesituationer.

Apparaterne har en OK evne i støjende omgivelser og mere festligt lag men man kan føle at man kommer lidt til kort og dermed længere med de mere avancerede høreapparater.

Standardapparaterne er klart bedst til at håndtere lytte situationer hvor talekilden, altså den person du ønsker at høre, taler foran dig og uden de store forstyrelser og hvor en evt. støj kommer bag dig.

Kort og godt et solidt og velfungerende apparat til de fleste almindeligt forekommende situationer som du og jeg kender.

Priser

Typisk ligger priserne fra 6.000 – 9.000 kr efter det offentlige tilskud.

Modeller

Signia 3AX , Phonak P30 og Phonak P50, Widex Motion

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]

Avancerede høreapparater

Topmodellerne er det nyeste og bedste leverandørerne kan præstere. Midt mellem standard og top finder vi apparater, der er væsentligt bedre i støjende og svære selskabssituationer end standard apparaterne, men ikke på niveau med topmodellerne.

De avancerede apparater klarer sig bedre i alle situationer. De klare bedre situationer hvor talen og fokus f.eks. er bag dig og støjen forfra. De er bedre i selvskaber end standardmodellerne og bedre generelt i alle situationer hvor retningssystemerne og støjdæmpningen kan få lov at arbejde.

De er til dig, der kan kræve mere i situationerne men ikke helt har behovet og udfordringerne til topmodellerne. Og så er prisen typisk en god mellemvej mellem standard og topmodellerne!

Hvis du ikke ønsker at gå på kompromis så vælg en avanceret eller topmodel og vælg hellere delbetaling uden renter og gebyrer end at vælge noget, der i for mange situationer ikke lever op til dine behov.

Priser

Typisk ligger priserne fra 10.000 – 12.000 kr efter det offentlige tilskud.

Modeller

Signia 5AX , Phonak P70, Widex Motion 330

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]

Topmodellerne!

Topmodellerne er det ypperste leverandørerne kan levere til en hver tid. Den bedste hjælp du kan få i en hver situation. Hvis du ofte er i selskaber med støjende omgivelser, eller storrumskontorer, møder, konferencer eller andre lignende omgivelser, hvor der er flere talekilder fra forskellige vinkler, støj fra flere sider og generelt komplekse situationer, så kan en topmodel være det, der redder situationen for dig i langt højere grad end både standard og de avancerede modeller.

Du er altid velkommen til at teste et sæt topmodeller mod et tilsvarende sæt i en af de andre kategorier for at sikre, at du vælger det rigtige niveau og den rigtige værdi for dig.

Ønsker du, uanset hvad, den bedst mulige hjælp i en hver situation du måtte stå i, så er det vejen at gå, og du kan vælge at betale over 1-4 år hvis du ikke ønsker at gå på kompromis men modellen. Delbetaling gennem vores partner Sparxpres er uden renter og gebyrer.

Priser

Typisk ligger priserne fra 15.000 – 18.000 kr efter det offentlige tilskud.

Modeller

Signia 7AX , Phonak P90, Widex Motion 440

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Faste lave priser på høreapparater og fuld offentlighed.

Vi tror på offentlighed omkring priser, og giver de bedste betingelser for dig som bruger.
offentlige høreapparat priser
DERFOR ER VI SÅ BILLIGE.
Vi mener det handler om at finde en balance mellem at vi skal tjene penge, betale regninger og løn, men også at det er ET BEHANDLINGSTILBUD.

Vores prisstruktur afspejler, at vi sætter vores fortjeneste ens uanset apparat.

På den måde er vi helt uafhængige af økonomiske overvejelser i vores anbefaling af hvilket apparat, der passer til dig. Stem med fødderne – vælg en butik, der er åben om priserne.

 

Med i prisen på høreapparater

Alle vores apparater leveres med 4 års service og fabriksgaranti – dvs. at udlevering, justering og kontrol altid er med i hele perioden på de 4 år. Fabriksgarantien leveres af fabrikanten. For størstedelen af de mærker vi leverer, gælder yderligere, at de er omfattet af 4 års udvidet garanti, som bla. dækker bortkommet og skadet høreapparat, sådan at du har adgang til et nyt apparat hvis uheldet skulle være ude – der vil være en lille selvrisiko.

 

Tilskud

Der ydes tilskud fra det offentlige.

De priser vi viser på vores hjemmeside og andet materiale er altid prisen efter det offentlige tilskud er trukket fra – det, der også kaldes “egenbetalingen”.

Der ud over giver Sygesikring Danmark tilskud og har du helbredstillæg, dækker kommunen typisk 85% af egenbetalingen.

Betalingsordning

Du har mulighed for at afbetale over 12 måneder. Du betaler et engangsgebyr på 6% af din egenbetaling, men der ud over kommer der ingen renter og gebyrer.
Det kræver e-mail og kreditkort tilmelding, at indgå i en betalingsaftale.

Du betaler derfor 6% ÅOP.

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row]