[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Phonak Paradise-teknologi

Hørelsen er en kompleks mekanisme. Den starter ved sneglen (cochlea), hvor lyden første gang registreres, og slutter i hjernen, hvor vi oplever lyden. Med Phonak Paradise var vores mål klart og tydeligt: at skabe et høreapparat, der leverer sprød naturlig lyd, så du som bruger kan nyde livets lyde.

Enestående taleforståelse

Det er en stor udfordring for høreapparatbrugere at forstå personer, der taler sagte eller på afstand i støjfyldte omgivelser. Funktionen Speech Enhancer forstærker lav tale, så du ubesværet kan deltage i samtaler med familie, venner og kolleger.

Se mere på Phonaks side om Phonak Paradise

[/vc_column_text][vc_column_text]

Livsstilsvarianter af Phonak Paradise

Paradise høreapparaterne fra Phonak findes nu også 3 nye varianter

  • i en helt vandtæt model, se mere om Phonak Audeo Life
  • en livsstilsmodel, der holder øje med flere livssstilsparametre, se mere om Phonak Fit (kommer)
  • en særlig design udgave, se mere om Phonak Slim (kommer)
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Phonak Paradise høreapparater

Der er et lille stykke af Paradise til alle. De nye Phonak P findes flere udgaver med og uden telespole og som genopladelige apparater.

Der er ikke noget som lyden af Paradis

Høreapparat brugere forventer, at et høreapparat har fremragende lydkvalitet, multifunktionsevne og muligheden for at styre og tilpasse deres høreapparat i alle situationer. Phonak Audéo™ Paradise leverer på alle parametre og giver uovertruffen lydkvalitet, universal forbindelse og skræddersyede digitale løsninger. Oplev selv, hvorfor der ikke er noget som lyden af Paradis.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Universal forbindelse

Phonak Paradise kan tilsluttes direkte til dine iOS®-, Android™- eller andre Bluetooth®-aktiverede enheder, så du kan streame lyd i fremragende kvalitet direkte til dine høreapparater. Og for at gøre det hele endnu lettere kan du oprette forbindelse til to Bluetooth-enheder på samme tid og nemt skifte mellem de to.

Genopladelige høreapparter

Phonak Paradise fås som genopladelige høreapparater. Det giver komfort og bekvemmelighed i hverdagen, hvor du slipper for afbrydelser på uheldige tidspunkter fordi dine høreapparater skal have skiftet batteri.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_cta h2=”Phonak Paradise priser, batteri udgave (SÆT PRISER)” add_button=”bottom” btn_title=”Book gratis afprøvning” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.sdhk.dk%2Fprove-phonak-horeapparater%2F|title:Gratis%20h%C3%B8reapparater||”]Paradise 90 – 16.990,- kr.
Paradise 70  – 13.990,- kr.
Paradise 50 –  8.990,- kr.
Paradise 30 –  6.990,- kr.

i egenbetaling per sæt efter regionstilskud men før evt. tilskud fra Danmark eller “helbredskort”

Priserne er inkl. 4 års service og garanti, samt udvidet garanti mod tab og skade[/vc_cta][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_cta h2=”Phonak Paradise priser, genopladelig (SÆT PRISER)” add_button=”bottom” btn_title=”Book gratis afprøvning” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.sdhk.dk%2Fprove-phonak-horeapparater%2F|title:Gratis%20h%C3%B8reapparater||”]Paradise 90 – 18.000,- kr.
Paradise 70  – 14.990,- kr.
Paradise 50 –  9.990,- kr.
Paradise 30 –  7.990,- kr.

i egenbetaling per sæt efter regionstilskud men før evt. tilskud fra Danmark eller “helbredskort”

Priserne er inkl. 4 års service og garanti, samt udvidet garanti mod tab og skade[/vc_cta][/vc_column][/vc_row]