Gratis høreapparater

Hos Syddansk Høreklinik sætter vi en stor ære i også at tilbyde gode høreapparater, der er 100% dækket af det offentlige tilskud.

Hos os kan du dermed være dækket ind uanset om du prioriterer at de skal være gratis eller om du prioritere at det skal være nyeste teknologi. De nyeste modeller fra de forskellige leverandører findes kun private – og det er de modeller, der har egenbetaling. De muligheder finder du på vores andre sider.

Hos os er apparaterne altid omfattet af:

Gratis høreprøve og samtale.

Gratis og uforpligtende afprøvning af høreapparater – og man kan sagtens prøve mere end en løsning. Det vigtige er, at vi finder den løsning du finder dig tilpas med

Uforpligtende afprøvning – vælger du efterfølgende at aflevere høreapparaterne er der ingen forpligtigelser eller betaling (ved i-øret eller formstøbte propper kan der være betaling for dem)

Hvis du beholder apparaterne er der, uanset om de er 100% dækket af tilskuddet eller om der er egenbetaling på:

  • 4 års service
  • 4 års garanti
  • mulighed for udvidet tryghedsordning ved gratis apparaterne
  • 4 års udvidet tryghedsordning altid inkl. ved høreapparater med egenbetaling
  • årlig kontrol hvis du ønsker det

Vi har generelt set ingen ventetider på høreprøver, afprøvninger, service og kontroller!

Vores “gratis apparater” er gode basisapparater, der kan dække de fleste høretab, også meget store høretabt.

Tit er der tale om apparater, hvor leverandøren er kommet med en ny serie (de fleste kommer med en ny serie hvert 2. år), hvilket gør, at vi kan købe dem til lavere priser. Der er derfor ikke tale om gamle eller dårlige apparater – men apparater vi kort for inden har solgt i basissegmentet for kort tid siden til 4000-6000,- kr / sæt!

Vi har løsninger fra Signia, Rexton, Unitron og Widex, der er dækket 100% af det offentlige tilskud!

Apparaterne har alle direkte streaming fra iPhone (telespole løsninger har vi også) og rykker os dermed et godt stykke op af funktionslisten.

Det er et basisapparat – for nyeste teknologi og løsninger, bedre støj og retningssystemer anbefaler vi at du til sammenligning afprøver de nyeste modeller fra vores forskellige leverandører.

BTE apparater til store høretab

Vi har også løsninger til dig, der har brug for et apparat til større høretab eller af andre grund har brug for støbte propper.

Her tilbyder vi f.eks. Rexton og Signia Xperience 3X

OBS.: apparatet er 100% dækket af det offentlige tilskud men propperne skal du betale for. De koster 400,- kr. inkl. moms per styk.

Nu kan vi tilbyde genopladelige høreapparater til bare 2000,- / sæt i egenbetaling efter tilskud fra det offentlige. “Danmark” eller helbredstillæg dækker yderligere.

Slip for batterierne, bekvemt og miljørigtigt.