Hørehistorie: Ella Dora Majgaard Jensen

Det ser dumt ud, når man står der og piller sig i ørerne!

– En hørehistorie om Ella Dora Majgaard Jensen, bedemand og høreapparatbruger fra Møgeltønder. 

Man forstår jo godt, at en person som Ella frembringer et stort smil ved de mennesker, hun møder på sin vej. Vi møder her en kvinde med et lyst sind og let til smil og latter. Og så er hun bedemand!

Men turen til Gråsten blev for lang, da de trængte til justering, og de endte i skuffen. Der lå de lige indtil, at en ferietur resulterede i en pinefuld mellemørebetændelse og en efterfølgende sprængt trommehinde. Forløbet satte sig så hårdt på hørelsen, og Ella måtte finde på en løsning, så hun kunne høre igen. Valget faldt på Syddansk Høreklinik i Tønder. Det var nemt, det lå lige om hjørnet og så viste det sig at være meget billigere, end hun regnede med – og langt fra de DKK 35.000,-, som de første havde kostet. 

Jeg overvejede aldrig det offentlige tilbud 

”Når jeg tænker på, hvor meget glæde jeg har af mine høreapparater, er jeg glad for, at jeg fra start afviste tanken om at gå den offentlige vej”, fortæller Ella.

68 ugers ventetid var det, som sygehuset kunne tilbyde. Ella fik en fjernbetjening med uden beregning, da hun købte sine nye høreapparater hos Syddansk Høreklinik, og med det offentlige tilskud samt tilskuddet fra Sygeforsikringen Danmark, havde det aldrig kunne svare sig at vente, fortsætter hun. Hun sætter stor pris på den umage Syddansk Høreklinik har gjort sig i hele hendes forløb.

Det har ikke været nødvendigt at foretage justeringer i høreapparaternes indstilling, og det har gjort det hele til en nem og god oplevelse. Det var børnene, der opdagede Ellas hørenedsættelse. I hjemmet talte de nogle gange i øst og Ella i vest. Fjernsynet var blevet skruet op på et utåleligt niveau (32!) og af og til skete det også, at hun fik mærkelig blikke, når hun fik sagt noget, der allerede var blevet sagt for 5 minutter siden. 

Copyright 2018: Syddansk Høreklinik