Priser på høreapparater

Signia høreapparater

Signia været vores hovedmærke siden vi åbnede dørene i den første butik i 2012. Den gang hed de Siemens. Signia har altid stået for teknisk velfunderet og avancerede høreapparater med vægt på at alt var uafhængigt testet og verificeret. Signia har hovedkvarter i Danmark og er i dag fusioneret med Widex, et andet stort dansk mærke.

Signia leverer gang på gang tekniske fremskridt, der flytter hørelsen og dine muligheder særligt i svære lytte omgivelser.

Se priser

Widex høreapparater

Widex er vel det danske høreapparat mærke. Widex har været med fra begyndelsen og har i alle årene arbejdet på at sætte sig som det eksklusive valg. Widex er i dag fusioneret med Signia.

Se priser

Phonak høreapparater

Phonak er et af de absolut førende mærker på høreapparat markedet. Mange vil kende Phonak for deres Naida høreapparater, der gennem mange, mange år har været defacto høreapparatet til høreapparatbrugere, der har brug for særligt stor forstærkning.

I de seneste år har de særligt båret kronen på deres enestående evne til at supportere streaming til Android telefoner.

Se priser

Vi har også gratis høreapparater

Skal apparaterne være 100% dækket af tilskud? Det har vi også. Lige som i det offentlige system kan vi tilbyde flere gode løsninger, der er 100% dækket af det tilskud du får fra det offentlige. Det handler alene om hvor vidt du er tilfreds med at det ikke er nyeste generation høreapparater (som også i det offentlige) eller om du prioriterer at få den nyeste udvikling med og betale lidt til selv.

Husk, at vælger du at sikre din hørelse de nyeste apparater, hvor der er egenbetaling på, så kan du vælge at betale over 1 til 4 år, helt uden renter og gebyrer. Se vore side om delbetaling her.

4 års garanti

Alle vores apparater leveres med 4 års service og fabriksgaranti – dvs. at udlevering, justering og kontrol altid er med i hele perioden på de 4 år. Fabriksgarantien leveres af fabrikanten.

Standard apparater

Standard apparaterne er nyeste serie og teknologi. På den måde går du ikke på kompromis med noget. De dækker langt de flestes behov. De har en god dækning og effekt for alle høretabs typer og i alle almindelige hverdags situationer hvor man er nogle stykker sammen i rolige omgivelser og almindelige talesituationer.
Apparaterne har en OK evne i støjende omgivelser og mere festligt lag men man kan føle at man kommer lidt til kort og dermed længere med de mere avancerede høreapparater.

Standardapparaterne er klart bedst til at håndtere lytte situationer hvor talekilden, altså den person du ønsker at høre, taler foran dig og uden de store forstyrelser og hvor en evt. støj kommer bag dig.

Kort og godt et solidt og velfungerende apparat til de fleste almindeligt forekommende situationer som du og jeg kender.

Priser
Typisk ligger priserne fra 6.000 – 9.000 kr efter det offentlige tilskud.

Modeller
Signia 3AX , Phonak P30 og Phonak P50, Widex MOMENT 220

SE UNDERSIDERNE FOR KONKRETE PRISER PÅ DE FORSKELLIGE MÆRKER

Avancerede apparater

Midt mellem standard og top finder vi apparater, der er væsentligt bedre i støjende og svære selskabssituationer end standard apparaterne, men ikke på niveau med topmodellerne.

De avancerede apparater klarer sig bedre i alle situationer. De klare bedre situationer hvor talen og fokus f.eks. er bag dig og støjen forfra. De er bedre i selvskaber end standardmodellerne og bedre generelt i alle situationer hvor retningssystemerne og støjdæmpningen kan få lov at arbejde.

De er til dig, der kan kræve mere i situationerne men ikke helt har behovet og udfordringerne til topmodellerne. Og så er prisen typisk en god mellemvej mellem standard og topmodellerne!

Hvis du ikke ønsker at gå på kompromis så vælg en avanceret eller topmodel og vælg hellere delbetaling uden renter og gebyrer end at vælge noget, der i for mange situationer ikke lever op til dine behov.

Priser
Typisk ligger priserne fra 10.000 – 14.000 kr efter det offentlige tilskud.

Modeller
Signia 5AX , Phonak P70, Widex MOMENT 330

SE UNDERSIDERNE FOR KONKRETE PRISER PÅ DE FORSKELLIGE MÆRKER

Top modellerne!

Topmodellerne er det ypperste leverandørerne kan levere til en hver tid. Den bedste hjælp du kan få i en hver situation. Hvis du ofte er i selskaber med støjende omgivelser, eller storrumskontorer, møder, konferencer eller andre lignende omgivelser, hvor der er flere talekilder fra forskellige vinkler, støj fra flere sider og generelt komplekse situationer, så kan en topmodel være det, der redder situationen for dig i langt højere grad end både standard og de avancerede modeller.

Du er altid velkommen til at teste et sæt topmodeller mod et tilsvarende sæt i en af de andre kategorier for at sikre, at du vælger det rigtige niveau og den rigtige værdi for dig.

Ønsker du, uanset hvad, den bedst mulige hjælp i en hver situation du måtte stå i, så er det vejen at gå, og du kan vælge at betale over 1-4 år hvis du ikke ønsker at gå på kompromis men modellen. Delbetaling gennem vores partner Sparxpres er uden renter og gebyrer.

Priser
Typisk ligger priserne fra 15.000 – 18.000 kr efter det offentlige tilskud.

Modeller
Signia 7AX , Phonak P90, Widex MOMENT 440

SE UNDERSIDERNE FOR KONKRETE PRISER PÅ DE FORSKELLIGE MÆRKER

Tilskud

Der ydes tilskud fra det offentlige.

De priser vi viser på vores hjemmeside og andet materiale er altid prisen efter det offentlige tilskud er trukket fra – det, der også kaldes “egenbetalingen”.

Der ud over giver Sygesikring Danmark tilskud og har du helbredstillæg, dækker kommunen typisk 85% af egenbetalingen.

Betalingsordning

Du kender det fra alle mulige andre sammenhænge – muligheden for at købe nu og betale over nogle år uden renter og gebyrer.

Den mulighed tilbyder vi dig også gennem et samarbejde med SparXpress. Ønsker du at betale over 12 til 48 måneder kan dette arrangeres gebyr og rentefrit gennem SparXpress. Du kan læse mere om løsningen på undersiden.
OBS. kreditgodkendelsen er alene op til SparXpress