Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vi har samlet nogle eksempler på høreapparater du kan få hos os lige nu uden egenbetaling – dvs. gratis for dig, 100% dækket af det offentlige tilskud (du skal dermed også være tilskudsberettiget). Se vores side og tilmeld dig til gratis høreprøve og afprøvning med det samme – ingen ventetid.

Vores “gratis apparater” er gode basisapparater, der kan dække de fleste høretab, også meget store høretabt. Tit er der tale om apparater, hvor leverandøren er kommet med en ny serie (de fleste kommer med en ny serie hvert 2. år), hvilket gør, at vi kan købe dem til lavere priser. Der er derfor ikke tale om gamle eller dårlige apparater – men apparater vi kort for inden har solgt i basissegmentet for kort tid siden til 4000-6000,- kr / sæt!

Nedenstående er et konkret eksempel på hvad vi tilbyder gratis efter regionstilskud.

ALTID: ingen ventetid, 4 års service og garanti.

Bestil nu og bliv bedre hørende hurtigt

Bestil tid til uforpligtende høreprøve og afprøvning

Vores gratis høreapparater modsvarer 100% de apparater, der leveres fra det offentlige i kategori C og bedre end kategori D – de to mest alm. kategorier for personer, der ikke er erhvervsaktive og har høj- eller meget høj kompleksitetsniveau i deres lytteomgivelser.

Rexton 8C

Rexton 8C høreapparatet er dækket af det offentlige tilskud – altså 100% gratis høreapparater for dig.

8C serien byder på direkte streaming fra iPhone (telespole løsninger har vi også) og rykker os dermed et godt stykke op af funktionslisten. Det er vist uden sidestykke på det private marked og det betyder at vi nu også dækker kategori B i det offentlige system – helt gratis.

Det er et basisapparat – for nyeste teknologi og løsninger, bedre støj og retningssystemer anbefaler vi at du til sammenligning afprøver f.eks. Signia Xperience eller løsninger fra Phonak og Widex, som du kan læse mere om her på siderne.

Starkey Livio 1000 AI

Livio er nyeste serie fra Starkey. Serien har bland andet direkte streaming fra mobiltelefon, AI udgaven har bodytracking funktioner, der holder øje med din fysiske aktivitet og lydmæssigt er apparatet klart og nøjagtigt i sin gengivelse af dine omgivelser.

Det er Starkeys basis apparat men den nyeste teknologi på markedet!

BTE apparater til store høretab

Vi har også løsninger til dig, der har brug for et apparat til større høretab eller af andre grund har brug for støbte propper. Her tilbyder vi f.eks. Unitron Stride på den nyeste “tempus” platform.

OBS.: apparatet er 100% dækket af det offentlige tilskud men propperne skal du betale for. De koster 400,- kr. inkl. moms per styk.

Avanceret kategori – 3500/sæt efter tilskud

Ønsker du et mere avanceret apparat kan vi for tiden tilbyde Rexton S60 8C – et apparat i den avancerede kategori med bedre støjdæmning, retningssystemer, der dækker både frem og tilbage stilling af mikrofonerne og meget andet. Apparterne er selvfølgelig også Made for iPhone så du får direkte streaming fra iPhone/iPad når du hører musik, ser film på de enheder eller modtager telefonopkald.

For nyeste generation Sivantos, Phonak eller Widex apparater, se vores øvrige sider.

Unitron fra Sonova

Unitron er et søstermærke til Phonak. Vi har Unitron Tempus, som er nyeste platform, som gratis apparat. Det er basisapparatet fra Unitron, så der er oplagte forskelle til de avancerede udgaver, men det fungere fint i stille omgivelser og de mest almindelige høretab.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.