Telefon streaming: et billigere alternativ?

Alle nye høreapparater tilbyder i dag streaming fra iPhone – billige modeller som dyre modeller. Det gælder også gratis-modellerne vi i, Syddansk Høreklinik, tilbyder.

Ofte hører vi kommentaren “Det bruger jeg ikke/har jeg ikke brug for”, men også ofte “sådan en dyr iPhone har jeg ikke”.

Til den første kommentar er der det at sige, at en forbavsende stor andel af høreapparat brugere kommer tilbage efter afprøvning og er helt omvendt. Nu er det en fuldstændig naturlig del af deres oplevelse og udbytte.
Langt de fleste får en klart forbedre oplevelse af deres høreapparater når de udnytter høreapparaternes evne til at streame lyd fra telefonen til jeres høreapparater.
Mange kommer endda retur og fortæller at de har opdaget fornøjelsen ved at høremusik eller lydbøger via deres høreapparater.

En iPhone er dyr

En iPhone er i den dyre ende. Der findes dog råd for dette. Køb den brugt – og køb den brugt med fuld 2 års garanti.

OBS: vi har ikke samarbejde med nogen af de firmaer, der tilbyder det, der på engelsk-dansk hedder “refurb” af telefoner og computere. Dette opslag skal ikke ses som reklame for en bestemt leverandør, men et udtryk for, at vi til internt firmabrug gør brug af dette og her gerne vil reklamere for muligheden for at man kan genanvende, med fuld 2 års garanti, telefoner og dermed få en billig og god telefon.
Til alle os, der ikke behøver nyeste model 🙂

“Refurb” telefonen ankommer

Søg på nettet efter “brugt iphone” og find en af de firmaer, der tilbyder dem brugt, men med fuld forbruger sikring og garanti. Det er stort set (så vidt jeg kan se) samme priser om på f.eks. Den Blå Avis hvor det er person til person og uden garanti.

Telefonen ankommer fint og professionelt indpakket med velkomst brev til “din nye brugte telefon”. Vi har valgt en iPhone 6. Den har absolut ingen brugsmærker og fremstår helt fint og ny – det er den bare ikke.

Den koster os 800,- ex moms, altså en rund 1000,- kr. som privatperson inkl. moms.

Derfra er det lige ud af landevejen at få den dels tændt, opsat til telefonbrug og i sidste ende koblet til høreapparaterne.