I vores høreapparatsortiment indgår mange forskellige typer af kvalitetshøreapparater. Det betyder, at du har større muligheder for at finde den helt perfekte høreløsning essays services reviews.com. Vi kan også hjælpe dig med formstøbte høreværn til jagt, mc, musik og meget mere.

Vi samarbejder med verdenskendte høreapparatfirmaer som bl.a. Siemens/Sivantos, Widex og Oticon/Bernafon.

Først undersøger vi din hørelse og taler om dine behov. Derefter finder vi den høreløsning, der passer dig bedst. Vi tilpasser høreapparaterne til dine behov og følger op på, hvordan det fungerer for dig. Du har altid mulighed for at afprøve hørepparaterne i 1 måned. Hvis de ikke fungerer, eller sidder som de skal, er der stor risiko for, at høreapparaterne ender i en skuffe. Derfor anbefaler vi altid, at du prøver høreapparaterne i dine vante omgivelser, inden du beslutter dig.
Efter prøveperioden kommer du til en efterkontrol, hvor vi sammen vurderer, om det er det rigtige valg for dig.
Høreapparater

Alle høreapparater benytter i dag digital teknologi. Den teknologiske udvikling er gået stærkt, og høreapparater i dag kan ikke sammenlignes med tidligere tiders “beige bananer”, der sad og hylede bag øret.

Høreapparaterne er blevet meget mindre, og lydgengivelsen meget bedre. Større fokus på design har betydet, at du kan få små, diskrete høreapparater i uk best essays.org mange smukke farver og faconer.
De fleste producenter fremstiller høreapparater i uk bestessays tre forskellige former:

  • Høreapparater, som sidder skjult helt inde i øregangen (CIC)
  • Høreapparater, som sidder i øret (ITE)
  • Høreapparater, hvor huset sidder bag øret og er forbundet til en prop, som sidder inde i øret (BTE). Du kan få dem med et traditionelt eller micro-hus.

Slanger og propper til høreapparater kan have mange forskellige former. Mange bag-øret høreapparater laves i dag med en “åben tilpasning”, hvilket vil sige, at de er forbundet til en meget tynd slange med en lille blød tip, der sidder skjult inde i øret.

Høreapparater kan altså have forskellige former, selvom de indeholder samme teknik. Det er i høj grad en smagssag, om du vil bruge i-øret eller bag-øret høreapparater. Til meget svære hørenedsættelser er der dog brug for kraftigere høreapparater, som kan forstærke lyden mere. De er udformet som bag-øret høreapparater.