[vc_row][vc_column][vc_column_text]Jagthøreværn: gå til vores side om SecureEar jagthøreværn

Der findes forskellige typer høreværn, som henvender sig til hvert sit område og arbejds­situation.
Kontakt os for vejledning om valg af filter til den aktuelle arbejdssituation.

Alle Siemens høreværn fremstilles efter aftryk af brugerens ører. Valg af model og filter foretages efter nøje vejledning.
Det sikrer højeste kvalitet og tilfredshed for brugeren.

Vi har høreværn til ethvert formål, område og arbejds situation.

Yderligere informationer om høreværn fra Sivantos findes her

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1860″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_outline”][vc_column_text]

Et industri høreværn støbes efter dit øre og dæmper arbejdsstøken men tale kan fortsat høres.

De passer dig perfekt, kan bruges med hjelm og fordi de er lavet til stadig at præsentere dig for tale har du en langt bedre arbejdskomfort og kan problemfrit både passe på din hørelse og forstå dine omgivelser.

Høreværnene findes med forskellige filtre efter hvilken industri/støjomgivelse du arbejder i.

Pris 1.375,- kr. inkl. moms

(SOWEI Work, Hörluchs HA, Sowei Free)

Også velegnet til institutioner, hvor de diskret kan dæmpe generende støj, høje diskantelyde som f.eks. børnestemmer.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1861″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_outline”][vc_column_text]

Når musikken spiller skal du passe på ørerne uanset om du er udøvende eller tilskuer.

“Sowei Unlimited” er et perfekt musiker-høreværn, der passer perfekt i ørerne og giver en dæmpet men helt uændret musikoplevelse.

Musiker-høreværnet passer perfekt til dig, som elsker musik, til dig, som dyrker musik i fritiden eller til dig, som er professionel musiker.

Den flade dæmpningskarakteristik giver en passende dæmpning i forskellige situationer. Det er endog muligt at udskifte filtret, så det passer til f.eks. øvelokalet eller til koncertoplevelsen.

Filtre findes med 10,15,20,25 og 30dB dæmpning.

Pris 1.750,- kr. inkl. moms

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1862″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_outline”][vc_column_text]

“Sowei Aqua Sport” er den individuelle sportsprop, hvis du opholder dig meget i vand, hvis du dyrker vandpolo eller blot svømmer meget i din fritid.

Tilpasses til den enkeltes ører og sikrer, at høreværnet er behageligt at bære og giver en tæt og sikker pasform, selv ved hurtige bevægelser og ved konkurrencer.

Et specielt filter giver god taleforståelse og giver atleten en god fornemmelse af de omgivende lyde uden at der kommer vand i øret.

Minimerer risikoen for infektioner i øret da vand og træk ikke påvirker øret, så der er større chance for at træningsforløb gennemføres.

Pris 1.075,- kr. inkl. moms

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

 

Vi har også sovepropper, der sørger for at du kan sove uforstyrret.

Alle propper fremstilles individuelt og specialtilpasset. Du kan derfor ikke dele dem med andre og vi kan kun i særlige tilfælde tilbyde at tage dem retur efter bestilling. Passer de ikke ved levering tilbyder vi selvfølgelig, i samarbejde med Sivantos, at lave en ny prop.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]