[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”Secure Ear Høreværn fra Sivantos/Siemens” google_fonts=”font_family:Montserrat%3Aregular%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_column_text]SecureEar™. Forstærk naturen. Dæmp støj.

OBS produktet er udgået – vi kan levere løsninger fra Phonak og Audiovox, samt standard løsninger via siden: https://sdhk-butik.dk/shop

 

Ørerne er to af jægerens vigtigste våben. Men hvis du har ubekvemme store høreværn på, der skal beskytte ørerne mod geværskud, kan du måske ikke høre, hvad der sker omkring dig eller støjen du selv laver, som måske skræmmer byttet væk. SecureEar™ er den ideelle løsning på dette problem, fordi det hjælper dig på to måder. Det beskytter din hørelse ved at dæmpe høje lyde. Samtidig forstærker det sagte lyde i omgivelserne, så du f.eks. kan høre en gren, der knækker eller dine kammeraters stemmer, når I er på jagt.

Hvert SecureEar™ er unikt. Det er fordi, det er individuelt tilpasset, så det passer nøjagtigt til din øregang. En hørespecialist tilpasser apparatet nøjagtigt, så der ikke føles tryk i ørerne. Når apparatet har den korrekte tilpasning, virker det som en prop, der dæmper lydene perfekt.

SecureEar™ beskytter og støtter dig. Det fås i 5 forskellige farver: tan, beige, blå, orange og rød.

Driftssikker komfort

  • Skræddersyet nøjagtigt til dine ørers form
  • Slutter tæt
  • Er ikke i vejen, når der bliver skudt (i modsætning til muffer)
    Robuste elastiske UV-materialer
  • Batterier type 312 yder op til 230 timers drift

Teknologi

SecureEar™ indeholder adskillige avancerede funktioner og finesser, der fortærker lyden og beskytter samtidig ørerne.
Sikkerhed

Alle lyde, som strømmer ind i ørerne, skal passere gennem SecureEar. Derved opfanger du alle lyde bedst muligt. Høje lyde som riffelskud kan f.eks. reduceres med op til 35 dB.

Akustisk teleskop

SecureEar™ anvender også en høreteknologi, der opfanger og forstærker svage lyde en smule. Det er f.eks. hensigtsmæssigt, når man går på jagt og taler sammen og knitrer med bladene. Det opfører sig som et teleskop, der kan justeres og tilpasses enhver situation. Hvis du har god hørelse, bliver den endnu bedre med SecureEar™.

Hør uden at gå på kompromis

Som den førende virksomhed inden for audiologi kan vi garantere en lydkvalitet helt i top. Apparatet er forindstillet til at yde optimal beskyttelse mod impulsstøj og til at undertrykke høj støj uden at gå på kompromis med hørelsen og forståelsen. En firekanalers chip med digital bearbejdning gør det muligt at høre alt, hvad du vil høre, sågar bedre end normalt.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”1868″ img_size=”large” style=”vc_box_rounded”][vc_column_text]SecureEar jagthøreværn sidder inde i ørerne så de ikke er i vejen, samtidig forstærker de svage lyde og dæmper høje lyde, som riffelskud, med op til 35 dB.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”1869″ img_size=”large” style=”vc_box_rounded”][vc_column_text]SecureEar jagthøreværn koster 4.500,- kr. inkl. moms.

Er du høreapparatbruger hos os får du 1.000,- kr. samlerabat på dine SecureEar jagthøreværn[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]