Skridttæller i øret?

Sundheds- og fitnessenheder er nu almindelige i vores digitale liv.

Når vi stræber efter at forblive sundere og leve længere, ser vi på disse kropsbårne gadgets for at fortælle os, hvordan det gik med vores daglige træningsmål, og som en vej til vores generelle sundhed og velvære.

Starkey AI bodytracking

De nye AI høreapprater fra Starkey har “Body and brain tracking” – på dansk krops- og hjernemåling. De holder f.eks. øje med hvor mange skridt du tager og anden aktivitet og de gør det, i følge en undersøgelse, bedre en de traditionelle skridttællere.
(Undersøgele fra Stanford Division of Cardiovascular Medicine)

Med Starkey AI høreapparaterne får du mere end bare et høreapparat, der hjælper din hørelse og dit sociale liv – du får et høreapparat, er der kan hjælpe dig til et mere aktivt og sundt liv.

Se priser på Starkey AI høreapparater