“Mundbind” funktion // Signia

Til alle brugere af Signia X / Signia Xperience høreapparater. Har du MyHearing installeret på din telefon, så er der nu en “mundbind” funktion i din app.

COVID19 griber ind i vores samfund og hverdag på mange måder. En af dem er brugen af mundbind. Der har længe været fokus på at mundbind gør det svært for hørehæmmede at mundaflæse, men uanset om man er afhængig af mundaflæsning eller ej, så har mundbind en negativ effekt på lyden.

Den nye funktion i MyHearing er et forsøg på at imødegå den effekt. Skal du lytte til en person, der har mundbind på, så trykker du på det nye ikon i højre hjørne, øverst, så booster apparaterne lyden i forhold til den forventede situation.

Når du er færdig med at tale med personen trykker du igen på ikonet/billedet, og høreapparaterne går tilbage til den normale indstilling.