Signia Primx 13 BT – direkte streaming fra iPhone og dit TV

Signia Primax kvaliteterne tilføjet direkte streaming af lyd fra din  iPhone eller iPad enhed. Det er ikke første gang, der kommer et apparat på markedet med “made for iPhone” betegnelsen, men det er første gang, at det ses i et apparat, der også kan tilbyde det såkaldte tunnellyd til gavn i støjende omgivelser.

En nyskabelse er det til gengæld, at høreapparatet kan benytte telefonens meget præcise sensorer til at danne sige et billede af ikke bare de lydmæssige omgivelser men også f.eks. bevægelses informationer og dermed skabe en helt ny mulighed for at tilrette apparaterne til din situation. Løber du, går du eller står du stille? Det betyder noget for din lydopfattelse og fokus for lydbilledet. Det kan BT13 indregne og forsøge at bruge konstruktivt.

Læs mere om apparaterne på Sivantos produktside for høreapparatet Pure 13-BT