[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Nyeste skud på stammen af Signia høreapparater hedder Signia AX Charge&GO og de blev præsenteret den 4/5 2021.

 

Gå ikke glip af et eneste ord

Det er ikke altid nemt at høre. Mange mennesker, der taler samtidigt; folk, der taler sagte; for meget baggrundsstøj… Nogle lyde smelter sammen, hvilket gør det umuligt at fokusere på det, man gerne vil høre.

I traditionelle høreapparater behandles alle lyde i forhold til det samme regelsæt. Problemet med kun at have én processor er, at alle signaler konkurrerer med hinanden. Hvis du prioriterer én del, forsømmes en anden.

Med Augmented Xperience kan to dedikerede processorer optimere tale og lyd fra omgivelserne fuldt ud uden at gå på kompromis.

 

Banebrydende lydbehandling

Augmented Focus består af to uafhængige processorer, der arbejder parallelt med dedikerede opgaver.

 

Fokuslyde

Fokuslyde er relevante oplysninger, hvor hver eneste lille detalje er vigtig, f.eks. dét, en samtalepartner siger.

Disse lyde bearbejdes på en lineær, ikke-komprimeret måde med vægt på klarhed og detaljer.

Det trækker talen tættere på lytteren, så det lyder så klart som muligt.

Omgivelser

Omgivelserne indeholder alle lyde uden for det primære fokus og placerer brugeren i det korrekte akustiske miljø.

Det er vigtigt for både at skabe opmærksomhed og begejstring, f.eks. at lytte til klavermusik og latter på en café.

Disse lyde bearbejdes med en høj spatial opløsning med mere kompression og dæmpning for at holde dem på afstand fra fokuslydene.

Pludselige høje lyde kan håndteres hurtigere end nogensinde før for at undgå, at de overdøver fokuslydene.

 

Udvidelse af virkeligheden til brugerens fordel.

Med to separate processorer kan vi fange fokus og omgivelserne fuldt ud, men hver for sig. Det giver os mulighed for at styre den måde, vi kombinerer dem på igen. For at skabe større kontrast trækker Augmented Focus fokuslyde tættere på og placerer omgivelserne lidt længere væk.

Dette udvider virkeligheden til brugerens fordel.

 

Direkte streaming til iOS og Android

Augmented Xperience byder på direkte streaming til både iOS- og ASHA-kompatible Android-smartphones. Det håndterer signalet fra streaminginput uafhængigt af andre signaler, hvilket forbedrer lydkvaliteten af det streamede signal.

 

 
[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Opladning “to go”

Signia Augmented Xperience tilbyder hele 3 løsninger til opladning af apparaterne.

Standardløsningen, der er inkluderet i prisen, er en helt almindelig oplader hvor du sætter apparaterne i om aftenen når du er færdig med dagen. Den løsning hedder “Pure Charger“.

Pure Portable Charger, er en mobil oplader. Der er indbygget powerbank så du kan oplade dine apparater 100% hele 3 gange. Den er perfekt til dig, der har brug for at være mobil, er på weekendtur i det fri eller anden aktivitet hvor du vil oplade uden begrænsninger

Pure Dry&Clean, er den ultimative oplader, der kombinerer opladning med samtidig UV rens af dine høreapparater.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”2891″ img_size=”large”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Signia Augmented Xperience priser

Signias løsninger kommer som altid i 3 teknologitrin, 3, 5 og 7, hvor Signia 3AX charge&go er basis modellen, der dækker de fleste behov og de to andre er mere avancerede apparater, der byder på en bedre ydelse i krævende omgivelser.

Vi hjælper med at vejlede i valg og du kan som altid afprøve mere end en løsning for at finde den, der passer dig bedst.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_cta h2=”Pris på Signia 3AX Charge&GO” add_button=”bottom” btn_title=”Book gratis afprøvning” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.sdhk.dk%2Fnetdoktor%2F|title:Spar%20ikke%20p%C3%A5%20kvaliteten||”]

Signia 3AX Charge&GO, sætpris efter tilskud: 7.990,- kr.

Prisen er inkl. 4 års service og garanti samt udvidet tryghedsordning mod tab og skader

[/vc_cta][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_cta h2=”Pris på Signia 5AX Charge&GO” add_button=”bottom” btn_title=”Book gratis afprøvning” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.sdhk.dk%2Fnetdoktor%2F|title:Spar%20ikke%20p%C3%A5%20kvaliteten||”]

Signia 5AX Charge&GO, sætpris efter tilskud: 11.990,- kr.

Prisen er inkl. 4 års service og garanti samt udvidet tryghedsordning mod tab og skader

[/vc_cta][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_cta h2=”Pris på Signia 7AX Charge&GO” add_button=”bottom” btn_title=”Book gratis afprøvning” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.sdhk.dk%2Fnetdoktor%2F|title:Spar%20ikke%20p%C3%A5%20kvaliteten||”]

Signia 7AX Charge&GO, sætpris efter tilskud: 15.990,- kr.

Prisen er inkl. 4 års service og garanti samt udvidet tryghedsordning mod tab og skader

[/vc_cta][/vc_column][/vc_row]