[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Vi åbner butik i Randers

Hørebutikken åbner dørene 17/9 2018 på Vestergade 10-12 – hjørnet af Vestergade og Vestervold. I den forbindelse har vi samlet 3 gode tilbud til dig, som dækker basisapparater til markeds bedste og mest avancerede løsninger pt.

TILBUDDET GÆLDER KUN I RANDERS OG KUN I SEPTEMBER OG OKTOBER 2018

Book på telefon 53 53 63 33 eller send en mail på info@sdhk.dk

Husk, at det altid er gratis og uforpligtende at få en høreprøve og samtale samt at afprøve en af løsningerne for at sikre, at den passer til dig.

Tilbuddene gælder desværre ikke ved hjemmebesøg. Se andre produkter og priser her på siden samt vores side med GRATIS HØREAPPARATER[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1900″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_outline”][vc_column_text]

Signia Nx3 Pure 312

Nx3 er seriens basis apparat. Det dækker manges behov og er et godt og sikkert valg hvis du primært færdes i stille omgivelser med samtaler mellem 2-3 mennesker.

Apparatet har direkte streaming fra iPhone/iPad og kan med en StreamLine Mic fungere håndfrit med Android telefoner.

Sætpris 2.990,- kr.

efter regionstilskud, svarende til 50% rabat i forhold til vores normalpris

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1898″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_outline”][vc_column_text]

Signia Nx5 Pure 312

Nx5 er seriens mellem apparat. Retningssystemerne og støjdæmpningen er forbedret i forhold til basisapparatet og giver en god dækning og mellemløsning mellem basis og den absolutte top.

Apparatet har direkte streaming fra iPhone/iPad og kan med en StreamLine Mic fungere håndfrit med Android telefoner.

Sætpris 5.990,- kr.

efter regionstilskud, svarende til 40% rabat i forhold til vores normalpris.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1901″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_outline”][vc_column_text]

Signia Nx7 Pure 312

Seriens TOP apparat!

Retningssystemerne og støjdæmpningen er i den absolutte top forhold til konkurrerende løsninger. Her er tale om et apparat til de krævende situationer og til dig, der ønsker det bedste.

Apparatet har direkte streaming fra iPhone/iPad og kan med en StreamLine Mic fungere håndfrit med Android telefoner.

Sætpris 9.990,- kr.

efter regionstilskud, svarende til 30% rabat i forhold til vores normalpris – 4.000,- kr. under normalprisen, 10-15.000,- under markedsprisen!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Hos Syddansk Høreklinik er følgende standard

  1. gratis høreprøve og samtale
  2. gratis afprøvning af høreapparater 1 måned
  3. 4 års service, dvs. fri efterjustering
  4. 4 års fabriksgaranti
  5. 4 års tryghedsordning mod tab og skader på høreapparaterne (detaljer fås i butikken og det gælder ikke gratis hørapparater)
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]