PHONAK

Phonak er en af verdens største høreapparatproducenter med hovedkvarter og udviklingscenter i Schweiz. Phonak hører under Sonova-koncernen og har specialiseret sig i at designe, udvikle, producere og distribuere teknologisk avancerede digitale høreapparater, høreværn og FM-systemer.

Phonak engagerer sig i mange forskellige aktiviteter og arrangerer bl.a. konferencer for personer med hørenedsættelse. Phonak har en speciel dedikeret interesse for at hjælpe børn med hørenedsættelser og sponsorerer blandt meget andet også forskning i tilpasning af høreapparater til børn.

Vi kan tilbyde et stort udpluk af Phonaks høreapparater, og du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 7070 2328 og høre nærmere. Du kan også finde mere information om alle Phonaks produkter på www.phonak.dk

Phonak Audeo Lumity

Lumity serien er det nyeste skud fra Phonak. Apparaterne blev lanceret i 2022 og er det pt. ypperste Phonak kan yde.

Se priser

Se vores side om Phonak Lumity og priser på Phonak Lumity

Phonak Audeo Paradise

Paradise serien er afløst af Lumity serien.

Paradise høreapparaterne er stadig et godt valg. Det er en stærk teknologi og apparaterne findes ikke i det offentlige pt. (nov. 2022).

Phonak Paradise høreapparaterne findes både som genopladelige høreapparter og med batterier. Serien kom i 2020 og i en Naida udgave i 2021.

OBS til store høretab er Phonak Paradise Naida stadig det nyeste teknologi.

Se priser

Se vores side om Phonak Paradise og Phonak Naida

Phonak Audeo Marvel

Phonak Marvel serien var et stort skridt frem teknologisk og særligt i forhold til generel BT opkobling til Android telefoner. Serien er afløst af Paradise og siden hen igen af Lumity og vi forhandler dermed ikke længere Marvel høreapparater.

Se priser

(Marvel er udgået) Se vores side om Phonak Lumity og priser på Phonak Lumity

EnglishGerman