Bernafon høreapparater

Bernafon har udviklet høreapparater i mere end 70 år og har hovedsæde i Bern, Schweiz. Det er Bernafons lidenskab at udvikle førsteklasses høreapparater, og vi tror på en verden, hvor mennesker med nedsat hørelse igen kan høre og kommunikere uden begrænsninger.
Bernafons høreapparater findes i et bredt udvalg af designs, farver og muligheder. De kan nemt betjenes og tilsluttes andet kommunikationsudstyr. Bernafon høreapparater kan bæres næsten usynligt i eller bag øret.
Du er meget velkommen til at komme ind forbi og høre mere om Bernafon. Du kan også finde yderligere information på www.bernafon.com

Juna


Juna er Bernafons mest avancerede høreapparatfamilie og imødegår dine behov og præferencer i de mest udfordrende lyttesituationer. Lydlokalisering og taleforståelighed er gjort meget lettere. Juna er det perfekte valg for aktive mennesker, der ønsker de bedst mulige høreapparater.
Juna findes i flere BTE- og ITE-høreapparatmodeller med mange farvemuligheder. Det store udvalg gør, at vi kan vælge de helt rigtige høreapparater til dig.
Der findes en lang række tilbehør til Juna, der gør dine muligheder for at få forbindelse til omverdenen større end nogensinde før. Hør nærmere hos os, hvilke muligheder der kunne være interessante for dig.

Saphira

Vi ved, at du ikke vil gå glip af dyrebare øjeblikke i livet. Saphira er et mellemprisklasses høreapparat, som skiller sig ud og har nye avancerede funktioner og nyt spændende tilbehør i dets prisklasse.
Saphira fås i fem BTE- og ni ITE-høreapparatmodeller. Vi hjælper dig med at vælge det høreapparat, der passer bedst til dit høretab og dine præferencer.
Der findes også meget tilbehør til Saphira, der fx trådløst kan overføre lyden fra mobiltelefon og fjernsyn til dine høreapparater, så du får endnu større gavn af dem.

Chronos

Da Chronos blev lanceret for fem år siden, var det Bernafons første høreapparatfamilie med Bernafons avancerede teknologi til optimering af taleforståelighed og lyttekomfort. Chronos har en høj lyttekomfort, som har hjulpet rigtig mange høreapparatbrugere.
Chronos fås i flere performance- og priskategorier. Hos os kan vi vejlede dig om, hvilken kombination af funktioner, modeller og muligheder, der bedst opfylder dine behov og din livsstil.

SoundGate 3


Med Bernafons SoundGate 3 kan du kommunikere med andre, når som helst og hvor som helst, og kommunikationsenheden giver dig mulighed for at lytte til flere lydkilder med dine høreapparater. SoundGate giver dig fx mulighed for at tale trådløst og håndfrit i mobiltelefon, ligesom du kan lytte til musik, som du har gemt på din mobiltelefon eller medieafspiller, via dine høreapparater. SoundGate 3 er diskret, behagelig at håndtere og nem at bruge.

BeFlex

Det kan være virkelig vanskeligt at vælge det helt rigtige høreapparat blandt et stort udvalg af høreapparater.
BeFlex er et 3-i-1 testhøreapparat, der giver dig mulighed for at prøve op til tre forskellige Bernafon høreapparater, så du nemt kan sammenligne dem og finde ud af, hvilket høreapparat der bedst opfylder dine behov og præferencer.
Vi kan i høj grad anbefale dig, at du benytter dig af dette enestående prøv-før-du-køber-koncept, før du træffer dit endelige valg af høreapparater.