[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]
Hos Syddansk Høreklinik får du altid

Gratis høreprøve.
Den er altid uforpligtende og vi bruger den til at vurdere dit behov og samtale ud fra, når vi skal fastlægge hvad du kan få gavn af og hvad du bør afprøve af løsning. Ud over høreprøven afdækker vi hvilke situationer du typisk befinder dig i, hvilke du har problemer med og andre spørgsmål, der kan have indflydelse på det rigtige valg.

Gratis afprøvning af et eller flere sæt høreapparater.
Baseret på høreprøve og samtale udvælger vi sammen med dig et sæt høreapparater, vi forventer vil matche dine behov og ønsker. Det sæt låner du med hjem i en måned for på egen krop at mærke fordelen og effekten for dig, i dine omgivelser og din situation.Du kan afprøve mere end et sæt hvis du er i tvivl eller mangler noget at sammenligne med, sådan at vi rammer det helt rigtige for dig.Afprøvningen er altid gratis og uforpligtende. Hvis du ønsker at afbryde eller aflevere efter endt afprøvning, så gør du det, uden forpligtelse eller udgift for dig (ved specialfremstillede løsninger kan der være et mindre beløb for f.eks. propper eller lign. men det vil altid være aftalt forud og fremgå af din udlånsseddel)

Høreapparaterne er altid omfattet af 4 års service og garanti.
Høreapparaterne fra Syddansk Høreklinik er altid omfattet af 4 års garanti fra leverandøren og 4 års service fra os. De fleste løsninger er derud over dækket af 4 års tryghedspakke uden ekstra udgift. Det betyder, at apparaterne er dækket ved tab og skade ud over den alm. garanti.
Der er et administrationsgebyr på 750,- kr. ved bortkommet/skadet høreapparat, der skal erstattes[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]