[vc_row][vc_column][vc_column_text]
Høreapparat til den erhvervsaktive

Et aktivt erhvervsliv kan udfordre dine krav og ønsker til dine høreapparater. Vi står til rådighed med rådgivning og afprøvning, sådan at vi finder en god løsning til dig, der møder dine behov både privat og i din arbejdssituation bedst muligt inden for rammerne af det mulige.

Kontakt os for gratis og uforpligtende afprøvning. Vi har ingen ventetid og fast lave priser. Altid med 4 års service og garanti og udvidet garanti mod tab og skader (forhør om detaljerne)

Sygesikring Danmark yder tilskud til høreapparater og du kan betale over 12 måneder, hvis du ønsker (6% administrationsgebyr svarende til ÅOP på 6%)

Kontakt os på info@sdhk.dk – Telefon: 53 53 63 33 – send en SMS med teksten “HØR” til 1919 (kun alm. SMS takst) så kontakter vi dig.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2022″ img_size=”medium” alignment=”center” style=”vc_box_outline”][vc_column_text css=”.vc_custom_1567600864069{margin-right: 25px !important;margin-left: 25px !important;}”]

TILBUD i sep.

Lige nu har vi nedsatte priser på Signia Nx apparaterne. De findes i 3 udgaver. Den klassiske med batterier og samme form men genopladelig og så som billedet her viser, i en designet udgave, Signia Nx Connect.

Et helt igennem godt apparat med direkte stream fra iPhone og narrow directionallity, som af flere uafhængige undersøgelser er kåret som den klart mest effektive funktionalitet til at fremhæve tale i støjende omgivelser.

De to avancerede modeller, Signia Nx5 og topmodellen Signia Nx7 har vi på tilbud til sætpris, efter regionstilskud og inkl. fuld 4 års service og garanti og udvidet tryghedsordning:

Signia Nx5, sætpris efter tilskud: 7.000,- kr.
Signia Nx7, sætpris efter tilskud: 11.000,- kr.

Gælder modellerne Signia Nx, Signia Nx Charge&GO og Signia Nx Connect.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2054″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_outline”][vc_column_text css=”.vc_custom_1567601431314{margin-right: 25px !important;margin-left: 25px !important;}”]

Phonak Marvel 90 / M90

Marvel nyeste skud på stammen fra Phonak. Marvel tilbyder som pt. eneste høreapparat på markedet fuld stream til og fra både Android og iPhone telefoner.

Phonak Audéo Marvel fokuserer på det, du forventer fra et førsteklasses høreapparat – en klar og fyldig lydoplevelse. Kombineret med moderne teknologi udgør den et multifunktionelt høreapparat, der giver dig kærlighed ved første lyd.

Marvel findes i en udgave med batterier og en genopladelig udgave, der er lidt dyrere.

Pris

Topmodellen, Phonak Marvel 90, inkl. 4 års service og garanti og udvidet tryghedsordning:

Phonak M90, sætpris efter tilskud: 15.000,- kr.
Phonak M90-R, sætpris efter tilskud: 17.000,- kr.

(-R står for genopladelig)[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2397″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_outline”][vc_column_text css=”.vc_custom_1567601629301{margin-right: 25px !important;margin-left: 25px !important;}”]

Widex EVOKE

Widex EVOKE serien er nyest skud på stammen fra Widex og 440 er topmodellen.

Apparaterne tilbyder alt i avanceret automatik, programmuligheder og indstillingsmuligheder til alle krævende situationer og lytte udfordringer.

Pris
Widex Evoke 400, sætpris efter regionstilskud: 15.990,- kr.

Prisen er inkl. 4 års service og garanti.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][vc_column_text]I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]