[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

… fordi det er omtanken, der gør forskellen

Et gavekort til høreapparater fra Syddansk Høreklinik er den oplagte gave til en, du holder meget af!

Det er ikke altid nemt at tage skridtet til at få høreapparater. Har du en i din familie eller omgangskreds, som har brug for at blive taget i hånden til at få taget en høretest, er et gavekort den oplagte mulighed for en god dialog.

Køb et gavekort på DKK 500,- eller 1000,- og vi dobler op! Det betyder, at gavekortets værdi bliver det dobbelte af det beløb, du selv betaler.

Gavekortet kan bruges til at købe høreapparater, som koster mere end det offentlige tilskud. Det giver dig mulighed for at få nogle af de bedste høreapparater på markedet i dag, både hvad angår lyd, funktioner og komfort. Med et par høreapparater fra Syddansk Høreklinik er I i trygge hænder. Vi gør altid vores bedste hver gang for at hjælpe!

Alt det følger med gavekortet:
– En uforpligtende høretest, som vil vise et resultat, der er til at tage og føle på
– Frit valg mellem alle vores høreapparater
– Gratis rådgivning og personlig sparring omkring valg af høreapparater og evt. tilbehør
– Vælg selv en hørespecialist i en af vores høreklinikker

Det praktiske:
Ønsker du at gøre brug af tilbuddet skal du bestille det på mail, telefon eller ved at komme forbi hos os. Gavekortet sendes til dig med posten og er først gyldigt når din betaling er registreret.

Du kan betale direkte med Mobilepay, netbank eller kreditkort og betalingen skal angive det serienummer der fremgår af dit gavekort.

Serienummeret genereres til bestillingen og registreres så det kun virker efter betaling og kun een gang, lige som gavekortet indeholder sikkerhedsinformation mod kopiering.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2049″ img_size=”large”][vc_column_text]Det med småt
– Gavekortet er gyldigt i 3 år fra købsdato
– Gavekortet kan bruges til egenbetaling til høreapparater, ikke tilbehør
– Der kan kun udstedes 1 gavekort pr. person
– Gavekortet kan indløses i alle vores høreklinikker
– Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter eller udbetales som kontant[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]