Høreapparat til den erhvervsaktive

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Et aktivt erhvervsliv kan udfordre dine krav og ønsker til dine høreapparater. Vi står til rådighed med rådgivning og afprøvning, sådan at vi finder en god løsning til dig, der møder dine behov både privat og i din arbejdssituation bedst muligt inden for rammerne af det mulige.

Kontakt os for gratis og uforpligtende afprøvning. Vi har ingen ventetid og fast lave priser. Altid med 4 års service og garanti og udvidet garanti mod tab og skader (forhør om detaljerne)

Topkvalitet koster mellem 290,- kr og 320,- kr per måned efter regionstilskuddet er trukket fra.

Sygesikring Danmark yder tilskud til høreapparater.

Kontakt os på info@sdhk.dk – Telefon: 53 53 63 33 – send en SMS med teksten “HØR” til 1919 (kun alm. SMS takst) så kontakter vi dig.

oticon opn

Phonak Marvel tilbyder som det eneste apparat direkte stream fra Android telefoner og 100% håndfri brug af telefon uden mellemled.

Marvel findes også som genopladelige apparater for størst mulig komfort og frihed.

Apparaterne koster fra 3000,- kr. til 8500,- kr. /stk efter regionstilskud.

P1

Siemens/Signia har altid præsenteret gode, solide resultater til deres brugere. Der er fokus på funktioner og nyudvikling, der er dokumenterbar og direkte anvendelig.

Deres nyeste generation af høreapparater, Signia Nx, har som det første produkt på markedet separat håndtering af brugerens egen stemme og går på den måde ikke på kompromis med lydindstillingen af den øvrige lyd. Der er en enestående naturlig lydgengivelse, mulighed for direkte streaming fra iPhone/iPad, og så er Signia i stand til at fokusere en lydkilde meget præcist (Se Signia demonstrationsvideo her)

Signia Nx findes i 3 teknologi trin. Både Nx5 og Nx7 er til den krævende bruger og koster hhv. 9.990,- kr og 13.990,- kr. per sæt efter regionstilskud svarende til hhv. 210,- kr. og 290,- kr. / måned i udgift.

easyTek_connectivity_

Der findes forskellige tilbehør til høreapparaterne, der kan give dig endnu højere udbytte i de rigtige situationer.

Taler du meget i telefon, så kan de nye høreapparater alle koble direkte til en iPhone, sådan at du får lyden direkte i ørerne for bedst mulig kvalitet og forståelse.

Android kræver i de fleste tilfælde en “streamer” (har forskellig betegnelse efter leverandør), men tillader ægte håndfri kommunikation med din telefon uanset mærke.
Samtidig kan den oftest bruges som “fjern mikrofon”, dvs. du kan lægge den hos din lydkilde, f.eks. en foredragsholder, og sende lyden direkte til dine høreapparater uden om lyd/støjkilder mellem dig og din lydkilde.

I dag er de teknologiske landvindinger store og komforten i lydbilledet på moderne høreapparater er noget meget langt. Vi kan love det bedst mulige på markedet, men også få en dialog om begrænsningerne, der måtte være i forhold til din konkrete hørelse og de problematikker, der er på din arbejdsplads eller i din hverdag i øvrigt.

Selv om basis apparaterne i dag er af meget høj kvalitet, der dækker rigtig mange menneskers behov, så er det vigtigt at se på nogle af de generelle overvejelser, der gør sig gældende for de fleste modeller og mærker i forhold til basis modeller og mellem/highened produkterne. De fleste basismodeller har en god retningsorientering og støjsortering, men primært med fokus på at fremhæve tale, der foregår umiddelbart foran høreapparatbrugeren. Det kan for mange, særligt i arbejdssituationer, være en begrænsning, der går ud over udbyttet af høreapparaterne og arbejdslivet.

Høreapparater i mellem segmentet eller topprodukterne kan fokusere lyden og talefremhævelsen både bagved brugeren og til siderne – 360 grader rundt.

Det kan være afgørende for dit fortsatte aktive erhvervsliv. Støjsortering, vindstøj, ekkoudligning og andre komfortfunktioner er typisk også væsentlig forbedret i forhold til basis apparterne.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
EnglishGerman