[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Syddansk Høreklinik er en uafhængig høreklinik.

Det betyder, at vi kan tilbyde dig løsninger fra forskellige leverandører uafhængigt af leverandørerne – vi er ikke ejet af en af dem og ikke forpligtet til at vælge deres løsninger.

Vi har genopladelige høreapparater fra Widex, Phonak og Signia. Det er mærker, der leverer top kvalitet i lyd, komfort og brugervenlighed. Vi kan rådgive dig om forskelle og ligheder mellem de forskellige løsninger og du kan afprøve mere end end løsning hvis du ønsker. Altid helt gratis og uforpligtende.

Genopladelige høreapparater tilfører en ekstra dimension af komfort til dine høreapparater. I dag findes de fleste modeller vi kan tilbyde både som traditionelle høreapparater med batterier og som genopladelige høreapparater.

Genopladelige høreapparater ligges i opladeren hver aften og så er de 100% klar og fuldt opladet inden for nogle timer og klar til en ny dag. Du skal aldrig igen bekymre dig om at skifte batterier midt på dagen, i supermarkedet, til foredraget eller hvornår du ubelejliges med at høreapparaterne melder at batterierne skal skiftes.

Du sparer også naturen for i størrelsesordenen 500 batterier over de 4 år høreapparaterne skal fungere (man skifter typisk 2 batterier hver 4-6 dage). Regionen, som eller betaler dine batterier, sparer pengene.

Vi har løsninger i alle prisgrupper, dog ikke gratis/omfattet af tilskuddet fra det offentlige.

Prøv f.eks. de nyeste løsninger fra Signia, Signia Xperience. Sætpris efter tilskud fra: 6.990,- kr[/vc_column_text][vc_single_image image=”2419″ img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]