[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”352″ img_size=”1000×450″ alignment=”center”][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]
PGA. COVID-19 situationen kører vi pt. ikke på hjemmebesøg.

Få høreapparater i hjemmet eller på arbejdsplads

Vi tilbyder at komme til dig, uanset om det er hjemme eller på din arbejdsplads hvis du har behov eller ønske om dette.

Du har altid mulighed for et gratis besøg til høreprøve og en grundig samtale for at afdække dine behov og ønsker, hvorefter vi kan aftale afprøvning af høreapparater.

Hjemmebesøg er en ekstraservice. Afprøvningsforløbet, justeringer og tilretninger ind til vi finder den rigtige løsning til dig koster et engangsbeløb på 1000,- kr.

Besøg i hjemmet til justeringer eller anden hjælp koster 300,- kr. per besøg.

Hjemmebesøg til justeringer kan du også benytte dig af selv om du har fået udleveret og tilpasset apparaterne i en af vores butikker. Det betyder at du f.eks. er sikret muligheden hvis du senere skulle blive syg eller af anden grund har behovet eller ønsket om at vi kommer til dig i stedet for at du kommer til os. Fuldt fleksibelt.

I udgangspunkt dækker vi oplandet til vores butikker, men vi planlægger at udvide både vores mobile dækning og vores butiksnet, så henvend dig gerne uanset hvor du kommer fra.

Ring og book eller forespørg på telefon +45 5353 6333 eller skriv til os på info@sdhk.dk[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]