Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Betal som det passer dig bedst.

Vores høreapparater er enten dækket 100% af det offentlige tilskud eller med egenbetaling. Den egenbetaling ligger fra 0,- kr. til 16.000,- kr. per sæt efter om dit behov har været til et basis apparat eller topmodellerne.

Når du har fundet det gode valg for dig afregner vi med regionen og derpå din evt. egenbetaling. Den kan du betale kontant eller via banken, men vi tilbyder også at du kan strække den over 12 måneder hvis du ønsker det.

Gebyr og rent?

Du betaler et gebyr på 6% af egenbetalingen i oprettelse. Der kommer ikke andre gebyrer eller renter på (med mindre delbetalingerne ikke betales).

Det betyder at din årlige omkostning i procent, kort ÅOP, er på 6%.

Hvordan

Vi håndterer selv dine delbetalinger. Der er ikke nogen finansiel mellemmand. Det kræver at du har en e-mail adresse og et kreditkort, som du skal tilmelde vores betalingssystem.

Du modtager et link sammen med din faktura på email. Når du trykker på linket kommer du ind på en hjemmeside, hvor du skal acceptere betingelserne og tilmelde dit kreditkort.

Efterfølgende trækkes 1/12 del af din egenbetaling hver den første i måneden. Du kan til en hver tid følge processen via hjemmesiden og du kan til en hver tid vælge at afbryde/afmelde hvorved restbeløbet, der endnu ikke er betalt forfalder til øjeblikkelig betaling.

Udløber dit kort undervejs tilmeldes et nyt kort.

Det hele kører automatisk og du skal ikke tænke på noget.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.