Gratis høreapparater

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vi har samlet nogle eksempler på høreapparater du kan få hos os lige nu uden egenbetaling – dvs. gratis for dig, 100% dækket af det offentlige tilskud. Se vores side og tilmeld dig til gratis høreprøve og afprøvning med det samme – ingen ventetid.

Vores “gratis apparater” er gode basisapparater, der kan dække de fleste høretab, også meget store høretabt. Tit er der tale om apparater, hvor leverandøren er kommet med en ny serie (de fleste kommer med en ny serie hvert 2. år), hvilket gør, at vi kan købe dem til lavere priser. Der er derfor ikke tale om gamle eller dårlige apparater – men apparater vi kort for inden har solgt i basissegmentet for kort tid siden til 4000-6000,- kr / sæt!

Send SMS med teksten “HØR” til 1919, så kontakter vi dig hurtigst muligt (koster alene alm. SMS takst)

Ingen ventetid, 4 års service og garanti

licitation CD sivantos rexton

Vores gratis høreapparater modsvarer 100% de apparater, der leveres fra det offentlige i kategori C og bedre end kategori D – de to mest alm. kategorier for personer, der ikke er erhvervsaktive og har høj- eller meget høj kompleksitetsniveau i deres lytteomgivelser.

Rexton-Emerald

Vi er meget glade for at kunne inddrage Rexton S40 6C som et fast element i vores løsninger til 0,- kr. i egenbetaling efter regionstilskuddet er trukket fra.

Apparatet er lig Signia Primax 3 apparatet og lige nu vores foretrukne “gratis høreapparat”

Rexton er et søstermærke til Signia/Siemens

zerena 9

Bernafon er et overset mærke. De leverer rigtig gode høreapparater og vi har god tradition for at kunne levere en eller flere modeller fra Bernafon som et af vores gratis apparater.

Vi tilbyder Bernafon Zerena til 0,- kr. i egenbetaling efter regionstilskuddet er trukket fra.

Bernafon er et søster selskab til Oticon. Bernafon er vi særligt glade for til stejle høretab, men det er altid en individuel vurdering hvad der passer dig, herunder et spørgsmål om afprøvning

Pure-primax_hearing-aids-office-table_950x500px-507x267

Så længe lager haves har vi lige nu til tilbud til dig på Signia Pure Primax 3 til 0,- kr. i egenbetaling efter regionstilskuddet er trukket fra.

Det er en rabat på 4000,- kr.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
EnglishGerman